NL | FR
Revolutionaire technologie voor superisolerende ramen en deuren
Deceuninck ontwikkelde unieke Linktrusion-materiaalconcept voor optimale thermische prestaties

Een meerkamerprofiel in pvc van Deceuninck scoorde met een U-waarde van 1,6 W/m²K sowieso al veel beter dan wat de EPB voorschrijft. Dankzij de nieuwe revolutionaire Linktrusion-technologie doet Deceuninck Zendow#neo daar nog een een mooie energiebesparende schep bovenop.

In de Deceuninck Zendow#neo-profielen wordt niet langer gebruik maken van gegalvaniseerde versterkingen binnenin.
Via de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie worden kader en vleugel voorzien van een thermische versterking, waarbij de kern bestaat uit schuim met gerecycleerd pvc en staaldraad. Optimale thermische prestaties zijn hiervan het onmiddellijke resultaat.

Daarnaast is Deceuninck Zendow#neo reeks standaard voorzien van een dubbel tubulair 2-kamer- dichtingssysteem. Dankzij de hoge remanentiewaarde nemen de dichtingen steeds hun oorspronkelijke vorm aan. Zo verlegt Deceuninck Zendow#neo niet enkel de prestatiegrenzen op het vlak van thermische isolatie, maar ook op het vlak van akoestiek en van wind- en waterdichtheid.

Wil u op energie besparen maar niet op design, maak dan op www.deceuninck.be zeker ook kennis met Deceuninck Omniral, de nieuwe integraal gekleurde pvc-ramen met schitterende energieprestaties!.
Organisatie Confederatie Bouw
Publikaties Confederatie Bouw
Nuttige info