NL | FR
Online-energiecalculator van Deceuninck berekent hoeveel u met nieuwe ramen uitspaart
In een doorsneewoning gaat ongeveer 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Om het energieverbruik in uw woning te verminderen en uw wooncomfort te verhogen, kiest u dus voor hoogrendementsglas, maar ook voor profielen met een hoge thermische isolatiewaarde. De ‘gewone’ meerkamerprofielen in pvc van Deceuninck scoren sowieso al veel beter dan wat de EPB-eisen voorschrijven.
Deceuninck Zendow#neo Standaard en Premium doen daar dankzij de toepassing van de unieke Linktrusion-technologie nog een mooie energiebesparende schep bovenop.

Met de nieuwe energiecalculator op www.deceuninck.be kan u in enkele klikken berekenen hoeveel geld en CO2 u precies zou uitsparen als u uw huidig raamwerk zou vervangen. Duid gewoon uw huistype en uw huidig raamsysteem aan, geef aan op welke manier u uw huis verwarmt, en de energiecalculator becijfert meteen hoeveel minder stookkosten u zal moeten betalen als u voor hoogrendementsglas en Deceuninck Zendow, Deceuninck Zendow#neo Standaard of Deceuninck Zendow #neo Premium kiest.
Organisatie Confederatie Bouw
Publikaties Confederatie Bouw
Nuttige info