NL | FR
Hebt u al uw projecten onder controle?
Furnibo is een bouwbedrijf gespecialiseerd in betonconstructies. Het telt 85 medewerkers en groeide fors in de voorbije jaren. Om de projecten vlot te laten verlopen en de winstmarges onder controle te houden, werd de strategische keuze gemaakt voor een Enterprise Resource Planning-systeem. Organisaties gebruiken zulke ERP-systemen voor de ondersteuning van al hun processen.
Furnibo ging hiervoor in zee met dienstverlener Astena en koos uit het aanbod Astena BouwComfort voor Microsoft Dynamics NAV. Dit pakket werd goed onthaald door de medewerkers van Furnibo en deed een positieve dynamiek in het bedrijf ontstaan.
Geïnteresseerd? Dan bent u hierbij uitgenodigd door Astena. Op 14 april zal Steven Maeyaert (CEO Furnibo) in Kortrijk meer vertellen over zijn ervaringen. Hij zal dieper ingaan op de uitdagingen waarvoor software een bouwbedrijf plaatst. Hij licht toe waarom hij de stap naar een ERP-pakket heeft gezet en welke voordelen dat oplevert. Jelle Seneca (projectleider Furnibo) legt uit hoe het pakket in de praktijk gebruikt wordt. En de firma Geodynamics demonstreert ten slotte zijn systeem waarmee arbeiders hun activiteiten tot op de minuut kunnen registreren en waarmee de nacalculatie een stuk accurater wordt. Dit evenement heeft plaatst in de gebouwen van de Intercommunale Leiedal in het President Kennedypark 10 in 8500 Kortrijk. Tijdstip: donderdag 14 april van 14.00 tot 17.00 u.
Organisatie Confederatie Bouw
Publikaties Confederatie Bouw
Nuttige info